Geschiedenis

Een leegstaand gebouw werd omgebouwd tot een moderne slagerij met frigo en diepvriezer. Het versnijden en verwerken gebeurt in een gekoelde atelier achter onze winkel, die voldoet aan de hoogste normen inzake hygiëne.

Om stress te vermijden worden de dieren voor het transport extra uitgevast en de rit naar het slachthuis zo kort mogelijk gehouden.

Liever dan dit vlees via het traditioneel kanaal aan te bieden, willen wij ons hoevevlees rechtstreeks aan de consument aanbieden. Daarom opende wij op onze hoeve een slagerij die gemakkelijk te bereiken is.

Na het versnijden word alles naar wens verpakt en direct verkoopsklaar gemaakt voor de klant of voor in de koeltoonbank. Zo wordt de koude keten bewaard en weet u perfect waar uw vlees vandaan komt.

Bij ons wordt ook alle charcuterie op ambachtelijke wijze gemaakt. Zo staan wij in voor het produceren van onze hammen zowel gekookt als gerookt, hespenworst met en zonder look, alle patés …. en als specialiteit spaghettisaus.

Contact