Vleeshoeve Sint-Pieterke
Home Historiek De boerderij Varkensvlees Rundvlees Ecologie Contact
057/33 40 24 0493/08 89 78 Bestellen Info Vleeshoeve Sint-Pieterke | Sint-Pietersstraat 2 | 8970 | Poperinge (Reningelst) | info@sintpieterke.be

Varkenshoeve - gesloten bedrijf

Erkend verkooppunt hoeveproducten

Véél aandacht voor samenstelling voeding

iedere 2de en 4de vrijdag    van 14 u tot 18u30 zaterdag van 10 u tot 12 u 14 u tot 17u30 Vers vlees & charcuterie Openingsuren Andere zaterdagen van 10u tot 12 u (Charcuterie en diepvriesvlees)

Vers vlees online bestellen en kopen !

Vers vlees rechtstreeks bij de producent

Vers, gezond en mals varkensvlees

Barbeque, gourmet, fondue voor alle feestjes

Volg ons BTW: BE 0675 104 756

In 1984 nam Chris de hoeve over van zijn ouders André en Paula Vandelanotte-Verdonck gelegen langs de Sint-Pietersstraat in Reningelst op de grens met Westouter.

In 1987 huwde hij met Carine Boussemaere afkomstig van Merkem.

Het huwelijk werd gezegend met 3 dochters nl. Jolien, Jasmien en Frieke.

Tot eind 1996 ging Carine buitenshuis werken als gezins- en bejaardenzorg.

Nadien werd de boerderij opgefrist en gezocht naar een nieuw alternatief, een meerwaarde voor ons bedrijf.Chris volgde 3 jaar slagersopleiding en in 2005 begonnen we met de hoeveslagerij, de verkoop van eigen varkensvlees en rundvlees op de hoeve.Waarom een hoeveslagerij.


Een leegstaand gebouw werd omgebouwd tot een moderne slagerij met frigo en diepvriezer. Het versnijden en verwerken gebeurt in een gekoelde atelier achter onze winkel, die voldoet aan de hoogste normen inzake hygiëne.

Om stress te vermijden worden de dieren voor het transport extra uitgevast en de rit naar het slachthuis zo kort mogelijk gehouden.

Liever dan dit vlees via het traditioneel kanaal aan te bieden, willen wij ons hoevevlees rechtstreeks aan de consument aanbieden. Daarom opende wij op onze hoeve een slagerij die gemakkelijk te bereiken is.

Na het versnijden word alles naar wens verpakt en direct verkoopsklaar gemaakt voor de klant of voor in de koeltoonbank. Zo wordt de koude keten bewaard en weet u perfect waar uw vlees vandaan komt.

Bij ons wordt ook alle charcuterie op ambachtelijke wijze gemaakt. Zo staan wij in voor het produceren van onze hammen zowel gekookt als gerookt, hespenworst met en zonder look, alle patés …. en als specialiteit spaghettisaus.


Woont u niet in de buurt? Kun u niet komen op de openingsdagen en/of uren? Geen probleem ! U kan u bestelling plaatsen, laten invriezen en afhalen op afspraak.